Shoe Finder
Language & Country

About Icebug

Ledig tjänst

Hatar du skogen och tänker att klimatförändringen är fake news? Då ska du scrolla vidare på nätet. Älskar du däremot att vara utomhus, att jobba för en mer hållbar planet och att hjälpa människor göra bra val ska du läsa vidare.

Icebug är ett svenskt skoföretag som är världsledande inom både hållbarhet och grepp. Vi räddar människor från halka, gör det enklare för alla att komma ut i naturen – och har dessutom tagit på oss ledartröjan för att göra hela skobranschen mer hållbar.

Nu letar vi efter flera nya stjärnor till vårt team Customer Relations över de kommande månaderna. Dess tjänster passar utmärkt för dig som exempelvis studerar eller helt enkelt söker ett extrajobb.

Är du en positiv och hjälpsam person som lockas av att få erbjuda slutkunder service i världsklass? Vill du ha möjlighet att jobba hemifrån på kvällar och helger – och kombinera det med att arbeta i vår fysiska Icebug-butik inne i centrala Göteborg? 
Då kan du vara den vi söker. 

Hos oss får du en helt unik portfölj av produkter att jobba med. Vi gör skor som gör att 70-åringar kan springa avslappnat på blankis och har en NPS långt högre än till exempel Apple. Vi ligger i den absoluta framkanten gällande hållbarhet och har prisats av FN för vårt hållbarhetsarbete. 

På Icebug anser vi att din personlighet är det allra viktigaste. Du får gärna vara i början av din arbetskarriär och vara hungrig på att lära dig nytt. För att passa hos oss tror vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan ta snabba beslut. Du är effektiv, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har lätt för att både skriva och tala så kunder hänger med. Den digitala världen är du självklart fullständigt van vid. 

Arbetsuppgifter

I din roll som kundtjänstmedarbetare på Icebug kommer du att hjälpa och guida våra kunder via telefon, mail, chatt, social media och i fysisk butik. Din uppgift blir att leverera personlig kundservice av högsta klass.  

Arbetet sker med utgångspunkt i ditt eget hem samt i vår Icebug-butik.  

Arbetspassen kommer vara förlagda både till kontorstid, kvällar och helger.  

På Icebug vill vi välkomna och främja olikheter. Oavsett kön, social bakgrund, etnisk tillhörighet, religion, sexuell läggning, ålder eller funktionsnedsättning – här finns plats för allt. 

Så, vi ser fram emot din ansökan, där vi vill att du berättar varför du skulle trivas i Icebugs organisation och i team Customer Relations. Glöm inte att bifoga ditt CV! 

Krav

  • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift 

  • Goda tech-kunskaper 

  • Vass på social media 

  • Avslutad gymnasieutbildning 

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller annat serviceyrke 

  • Duktig på att formulera dig korrekt och fyndigt

  • Norska, finska eller tyska 

Om tjänsten 

Anställningsform: Särskild visstidsanställning på timmar med start så snart som möjligt, fram till och med 29 februari 2024, med möjlighet till förlängning. 

Tjänstgöringsgrad: 10-60%. 

Tjänstgöringsort: Göteborg 

Lön och förmåner: Timlön med friskvårdsbidrag  

Sista ansökningsdatum 25/9 2023. 

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!  

Ansökan mailas till rekrytering@icebug.se – märk din ansökan med kundservice.