Schuhberater
Sprache & Land

Stories

Erbjudande CarPay

I behov av ett par nya skor för en regnig höst, för dagar på kontoret eller i skogen? Då har Icebug alternativen för dig – dessutom till riktigt fina priser! Du som är användare av CarPay får nu ett exklusivt erbjudande på fyra av Icebugs mest sålda modeller. Alla med fokus på komfort, rätt grepp och så lågt klimatavtryck som möjligt – men för olika slags aktiviteter.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker eller till och med 4 oktober 2023. Koden är endast giltig på icebug.com och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Rover RB9X GTX

Vår mest sålda sko för promenader och hikingturer i skog och mark. Vattentätt GORE-TEX membran, BOA Fit System för perfekt passform och vårt allra bästa odubbade grepp för alla typer av underlag. Rover är lätt, smidig och mycket behändigare än både halkiga stövlar och klumpiga kängor. Den är ett perfekt val för svampturer, hundpromenad, långpromenad eller allmän fixardag i trädgården. Rover är nämligen otroligt slitstark och kan väl i det närmaste beskrivas som en Volvo V70. Pålitlig, stabil och klarar det allra mesta.

Larvik Hemp Biosole

Den perfekta kängan för lättare hiking och dagliga små äventyr. Stilig nog för staden, kapabel nog för mysiga skogsturer. I den här modellen har vi reducerat stora mängder plast. Larvik är gjord med hampa, ull och nubuck-läder och tar du hand om den kommer den åldras med värdighet. Överdelen är vattenavvisande och sulan är gjord av 60% naturgummi. En sko som funkar lika bra till jeans som till skogsbrallan – och som dessutom är nog varm för många av vinterns dagar!

Loe Biosole

Höstsneaker i nubuck-läder. En riktig tillbaka-till-jobbet-vän och en sko att knalla in i hösten, ibland genom vintern och sedan ut i våren med. Loe är skön och behaglig med en bred tåbox och bekväm läst. Lädret formas efter din fot ju mer du använder den och Loe funkar utmärkt både utomhus och som skon du har till och på jobbet. Överdelen är vattenresistent, BUGforce-mellansulan fixar bekvämlighet och yttersulan är gjord av 60% naturgummi.

Eide ReWool Biosole

En riktig mysig sko i ull. Här har vi på Icebug tagit hjälp av svenska Woolpower. Vi tog vara på spill från deras produktion och gjorde en sneaker av det! Det går att säga att det är en riktig skräpsko, fast på ett riktigt bra sätt. Ull är nämligen ett otroligt bra material – även i skor. När det är kallt ute håller ullen värmen och när det är varmt ute svalkar den. Eide är en skön och lätt sko med ordentlig BUGforce-mellansula och ett nedtonad slimmat yttre. En perfekt sko att mysa runt i hösten med – och att ha som gosig kontorssko!