Free shipping for all orders above €99 in Europe or above $199 in the US
StorySkorna för dig som måste ut hela vintern

För dig som har hund är dåligt väder ingen anledning att stanna inne under vintern. Då är bra skor med det bästa greppet ett måste - och det betyder Icebug. Med våra dubbade skor håller du dig på benen även när isen och halkan kommer.

Nu får du som medlem i Brukshundsklubben 20% rabatt på två av våra mest populära vinterskor! Använd rabattkoden till någon av följande modeller:

Detour BUGrip

Speed BUGrip är en väldigt populär sko för dig som måste ut och promenera under vintern, oavsett väder. Den här modellen har under flera år varit hundägarens bästa vän och det är inte svårt att förstå varför! Speed är vattentät, har 16 dynamiska dubbar med toppar av karbidstål som håller dig på benen över alla tänkbara isfläckar, samtidigt som de klarar många långa mil på asfalt utan att slitas ut i förtid. En varm och go klassiker som finns både i herr- och dammodell!

Avila3 W BUGrip

Avila3 W BUGrip har tack vare det suveräna greppet under sulan tillsammans med känslan av en lätt sneaker blivit en populär modell hos många. Att den är lätt och skön men ändå lyckas behålla komforten och värmen som finns i en pålitlig vinterkänga är svaret på varför. 16 BUGrip-dubbar i karbidstål gör att du kan promenera på som vanligt utan att oroa dig för is och halka. Dessutom håller dubbarna för många långa mil på asfalt. Överdelen är lätt att hålla ren och fleecefodret på insidan gör den varm och bekväm. Här finns också en lång dragkedja på insidan av foten som gör att du lätt tar på dig skon. Finns endast i damstorlekar!

Be inspired!
Sign up for our newsletter.

Icebug make shoes that save the world from slipping - raising the bar for sustainability in the industry and making it easier to get outdoors.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sweden|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se

We use cookies on this site.