Camp Norway – der moroa begynner!

Nå setter vi farge på den svenske vestkysten

Runner’s World ønsker deg velkommen til Camp Norway på Johanesvik Stugby og Camping.

I Kungshamn midt i Sotenäs kommune og i hjertet av Icebug Xperience har Runner’s World valgt å åpne Camp Norway. Her kommer vi til å bo i trivelige hytter nærme havet.

I Camp Norway kan alle norske deltakere (eller de som elsker nordmenn) bo, være med på foredrag, peptalks og ha det moro sammen med andre løpeglade mennesker.

Alla hyttene har dusj, og ligger nær hverandre for å få det herlige samholdet med alle IX-deltakere. Vi spiser sammen i den nyrenoverte restauranten, hvor det tilbys lokale spesialiteter der det meste er økologisk dyrket.

Du kan delta på flere foredrag. Blant annet kommer John Henry Strupstad, fysioterapeut og langløper. Gjennom sin faste spalte i Runner’s World gir han gode tips til forebygging og behandling av løpeskader.

Johannesvik tilbyr flotte muligheter for badstue, og det vil være mulig å få massasje etter at du gått eller løpt.

På morgenen før frokost og start arrangerer vi yoga-klasser for å forberede kroppen på dagens strabaser.

Du får en solid pakke når du booker din plass i Camp Norway. Transport til start og tilbake fra mål, frokost (der du kan ta med matpakke til lunsj under løpet), middager, foredrag og yoga.

Det eneste som kommer i tillegg for deg er drikke til maten, og om du ønsker massasje etter løpet.

Hva får du som deltaker i Camp Norway

  • Transport tur/retur Oslo - Kongshamn, og til og fra de ulike etappene.
  • Seminar og foredrag på kvelden i Camp Norway.
  • Peptalk og siste info før hver etappe.
  • Startnummer i Icebug Xperience.
  • Overnatting i Johannesvik Camping & Stugby.
  • Ekologisjk närproducerad Middag og frokost.

Tredagersløpet Icebug Xperience er for både de som vil gå, gå/løpe, eller kun løpe. Du kan fullføre de totalt 75 kilometerne på den måten du vil.

Unikt løp i utrolige omgivelser

I september kan du delta i det totalt 75 kilometer lange løpet, fordelt på tre etapper på tre dager. Før, mellom og etter etappene er det sosiale i sentrum. Du bor i hytter, spiser felles måltider, og du får garantert nye løpevenner på veien. Bohuslän er verdenskjent for sin natur og kystlinje.

Som vår blogger Hilde Valbjørn Hagelin skrev etter løpet:
"Nå har jeg hatt fem fantastiske dager på Icebug Xperience. Dette må være den beste opplevelsen jeg har hatt i forbindelse med konkurranse. Fra onsdag til søndag har jeg vært sammen med løpere fra hele verden i den idylliske svenske skjærgården. Her har vi løpt i terreng, og hatt det utrolig sosialt og koselig sammen. En vidunderlig opplevelse!"

Verdens største

Runner’s World er verdens største magasin for løpere, og en inspirasjonskilde for både nybegynnere og erfarne. Vi vil gi deg den ultimate opplevelsen i Icebug Xperience, og guide deg trygt gjennom tre dager fulle av inntrykk.
Ønsker du å få en løpsopplevelse litt utenom det vanlige, bryte egne grenser og utfordre deg selv, så er Icebug Xperience absolutt noe du bør vurdere.